Unimessage P3 van Wordcraft

Als u voor het eerst op zoek gaat naar communicatie- en document archiverings oplossingen zult u ontdekken dat de vele aanbieders het u erg moeilijk maken een goede keuze te maken. Vaak worden systemen aangeboden die te zwaar (of te duur) zijn voor wat u werkelijk nodig heeft. En daarbij wat heeft u eigenlijk werkelijk nodig?

Met andere woorden, wat heeft u eraan en wat levert het u op?

Dan hebben wij goed nieuws voor u! Unimessage P3 biedt u alles wat u nodig heeft als het gaat om fax-, e-mailautomatisering en document management. Voor een uiterst aantrekkelijke prijs.

We kunnen u natuurlijk heel uitgebreid gaan vertellen over de technologien, de jarenlange ervaring in softwareontwikkeling en de succesvolle samenwerking met grote mondiale bedrijven. Maar het belangrijkste voor uw organisatie is een product die niet alleen zeer eenvoudig in gebruik is, intuitief werkt, maar ook stabiel functioneert in uw ICT infrastructuur, met het liefst zo min mogelijk beheer. Kortom Unimessage P3!

En er is meer.......

Al zo'n 20 jaar werken bedrijven over de hele wereld met software van Wordcraft Limited Ltd. Inmiddels werken al vele honderden duizenden gebruikers met LaserFAX, Unimessage Pro en Unimessage P3. Het product Unimessage met al haar modules staat nooit stil, maar wordt voortdurend verbeterd voor haar gebruikers. Tijden veranderen en zo ook de eisen wensen van de gebruikers.

Heeft u hele specifieke wensen? Laat het ons weten, wij adviseren u graag de juiste oplossing.

 

10 redenen om te kiezen

Waarin wij ons graag onderscheiden:

1Uw eisen en wensen: Staan voor ons centraal en vormen de basis voor ons advies bij de aanschaf van nieuwe apparatuur en ter verbetering documentenstroom.

2Persoonlijk contact: Wij helpen u niet alleen bij het vinden van de juiste apparatuur of weboplossing, wij begeleiden u tijdens het hele traject. Dus zelfs nadat de installatie of implementatie blijven wij graag met u in contact. Wij kijken dan o.a. naar uw afdrukvolumes en veranderende wensen ten aanzien van de oplossing.

3Beste prijs garantie: Heeft u, ondanks onze scherpe prijzen, toch een lagere aanbieding ontvangen voor een vergelijkbare situatie? Stuur ons de offerte en wij bieden u een extra korting aan tot 5% op uw laagste prijs. Hierdoor heeft u altijd de beste prijs!

4Tevredenheidsgarantie: U krijgt nieuwe apparatuur de eerste week op proef. Hiermee bent u altijd verzekerd van de juiste apparatuur op de juiste plaats en de juiste oplossingen die wij u bieden.

5Kwaliteitsgarantie: Onze apparatuur biedt u altijd een hoge (afdruk)kwaliteit en onze websites en shops een professionele uitstraling. Sterker nog u krijgt van ons de garantie dat uw apparatuur altijd naar behoren zal werken en dat uw website optimaal door u zelf kan worden onderhouden.

6Flexibele overeenkomst: Wij groeien in omvang graag met u mee daarom kunt u, bij een overeenkomst, altijd extra apparatuur toevoegen of wijzigen. Bij afdrukapparatuur kunt u ook tussentijds het afdrukvolume aanpassen aan uw reële gebruik. Hierdoor betaalt u nooit teveel. Bij meerdere machines spreken wij met u één lage afdrukprijs af. U profiteert dan altijd van de laagste afdrukprijs.

7Uw apparatuur of website in onderhoud: Heeft u onverhoopt een keer een probleem? Dan wordt het snel voor u opgelost! Met het all-in systeem komt u nooit voor incidentele (hoge) kosten te staan en u bent direct verzekerd van een snelle service responsetijd.

8Alles is inbegrepen: Bij bespaar20procent is alles inbegrepen: de apparatuur, de levering, de installatie, de verbruiksmaterialen zoals toner, drum en onderdelen, de service en reparatie en het gebruik van de helpdesk.

9Één aanspreekpunt: U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen. Dit betekent dat u direct de juiste persoon kunt bellen of mailen. Verder kunt u veel tijd en geld besparen op het inkoopproces van verbruiksmaterialen als toners, drums e.d.

10De nieuwste technologiën: U haalt altijd de nieuwste technologie in huis. Of het nu gaat om een MFP met een perfecte afdrukkwaliteit of een webshop met een overweldigende uitstraling. Bovendien is de nieuwste apparatuur bijvoorbeeld uitgerust met een mogelijkheden als:

· Scannen, kopiëren en afdrukken in KLEUR

· Scan to E-mail

· Scan-to-file

· Faxen vanaf de PC met fax-to-email

· Diverse software toepassingen als DeskTopBinder

· Printservices voor automatische tonerbestelling en automatische storingsmeldingen

Volg ons op Twitter