WebMorfose Smart Web Basis

Bent u op zoek naar een unieke website tegen een voordelig tarief? Dus niet een duizend-in-een-dozijn website, maar een professionele site, helemaal toegespitst op uw bedrijf? Dan is WebMorfose Smart Web Basis een interessante optie voor u:

  • Tot 10 webpagina's
  • De pagina's worden gevuld met uw beelden en teksten
  • Standaard email contactformulier
  • Naar wens worden uw contactgegevens gelinkt aan een Google Maps kaartje
  • Korte training om u bekend te maken met het Beheersysteem zodat u of uw medewerkers naar wens zelf de site kunnen onderhouden
  • De website wordt zoekmachinevriendelijk opgeleverd, d.w.z. zoekmachines zullen geen moeite ondervinden uw nieuwe site te indexeren. Naar wens kan er een apart SEO-traject aan worden gekoppeld.

v.a. €995,- all-in*

* de ontwikkelde website wordt volledig werkend opgeleverd inclusief introductie van het Content Management Systeem (CMS). Naar keuze wordt de website geïnstalleerd bij een door u gekozen hostingprovider (na controle of het CMS-systeem hier goed kan draaien) of verzorgt WebMorfose de hosting (WebMorfose Smart Web hosting vanaf €4,95 per maand). Indien WebMorfose de hosting verzorgt dan bent u sowieso verzekerd van het feilloos draaien van uw website. De WebMorfose Smart Web hosting is inclusief emailaccounts (max. 25)). Vermelde prijzen zijn excl. 19% BTW.

10 redenen om te kiezen

Waarin wij ons graag onderscheiden:

1Uw eisen en wensen: Staan voor ons centraal en vormen de basis voor ons advies bij de aanschaf van nieuwe apparatuur en ter verbetering documentenstroom.

2Persoonlijk contact: Wij helpen u niet alleen bij het vinden van de juiste apparatuur of weboplossing, wij begeleiden u tijdens het hele traject. Dus zelfs nadat de installatie of implementatie blijven wij graag met u in contact. Wij kijken dan o.a. naar uw afdrukvolumes en veranderende wensen ten aanzien van de oplossing.

3Beste prijs garantie: Heeft u, ondanks onze scherpe prijzen, toch een lagere aanbieding ontvangen voor een vergelijkbare situatie? Stuur ons de offerte en wij bieden u een extra korting aan tot 5% op uw laagste prijs. Hierdoor heeft u altijd de beste prijs!

4Tevredenheidsgarantie: U krijgt nieuwe apparatuur de eerste week op proef. Hiermee bent u altijd verzekerd van de juiste apparatuur op de juiste plaats en de juiste oplossingen die wij u bieden.

5Kwaliteitsgarantie: Onze apparatuur biedt u altijd een hoge (afdruk)kwaliteit en onze websites en shops een professionele uitstraling. Sterker nog u krijgt van ons de garantie dat uw apparatuur altijd naar behoren zal werken en dat uw website optimaal door u zelf kan worden onderhouden.

6Flexibele overeenkomst: Wij groeien in omvang graag met u mee daarom kunt u, bij een overeenkomst, altijd extra apparatuur toevoegen of wijzigen. Bij afdrukapparatuur kunt u ook tussentijds het afdrukvolume aanpassen aan uw reële gebruik. Hierdoor betaalt u nooit teveel. Bij meerdere machines spreken wij met u één lage afdrukprijs af. U profiteert dan altijd van de laagste afdrukprijs.

7Uw apparatuur of website in onderhoud: Heeft u onverhoopt een keer een probleem? Dan wordt het snel voor u opgelost! Met het all-in systeem komt u nooit voor incidentele (hoge) kosten te staan en u bent direct verzekerd van een snelle service responsetijd.

8Alles is inbegrepen: Bij bespaar20procent is alles inbegrepen: de apparatuur, de levering, de installatie, de verbruiksmaterialen zoals toner, drum en onderdelen, de service en reparatie en het gebruik van de helpdesk.

9Één aanspreekpunt: U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen. Dit betekent dat u direct de juiste persoon kunt bellen of mailen. Verder kunt u veel tijd en geld besparen op het inkoopproces van verbruiksmaterialen als toners, drums e.d.

10De nieuwste technologiën: U haalt altijd de nieuwste technologie in huis. Of het nu gaat om een MFP met een perfecte afdrukkwaliteit of een webshop met een overweldigende uitstraling. Bovendien is de nieuwste apparatuur bijvoorbeeld uitgerust met een mogelijkheden als:

· Scannen, kopiëren en afdrukken in KLEUR

· Scan to E-mail

· Scan-to-file

· Faxen vanaf de PC met fax-to-email

· Diverse software toepassingen als DeskTopBinder

· Printservices voor automatische tonerbestelling en automatische storingsmeldingen

Volg ons op Twitter