Smart Print Plan - Printen zonder te investeren

Uw kosten gegarandeerd 30% omlaag met Smart Print Plan

Zonder investeren 30% besparen op alle afdrukken door optimalisatie van uw apparatuur. U betaalt alleen wat u echt nodig heeft.

Herkent u dit?

 • U gebruikt verschillende merken apparatuur;
 • U wilt uw fysieke documenten digitaal archiveren;
 • U betaalt verschillende facturen voor meerdere machines;
 • U heeft meerdere leveranciers voor uw apparatuur en ICT;
 • U weet niet precies hoeveel afdrukken u maakt en op welke apparatuur;
 • U heeft een grote voorraad van verschillende toners (en grijpt toch weleens mis).


Met Smart Print Plan® biedt Motion@Work een uiterst flexibele en complete oplossing voor het beheren van uw totale documenten- en informatiestromen.

Gratis Smart Print Plan onderzoek

In een korte tijd inventariseert Motion@Work uw totale documentenstroom, of uw organisatie nu groot of klein is. Daarbij wordt alles, dus ook de huidige kosten, in kaart gebracht. Uw werkprocessen worden geanalyseerd en de behoeften van uw medewerkers worden gepeild.

Na het Smart Print Plan onderzoek krijgt u van ons een duidelijk overzicht met de volgende aspecten:

 • De apparatuur die u in gebruik heeft;
 • Het aantal afdrukken per maand, per machine;
 • De wijze waarop de apparatuur wordt ingezet en door wie;
 • De totale kosten in kaart gebracht, dus ook uw verborgen kosten;
 • Een analyse van uw werkprocessen;
 • De behoeften van uw organisatie ten aanzien van de toekomstige situatie;
 • Een conclusie met uw kostenbesparing (TCO) en de toegevoegde waarde van bespaar30procent.

Nieuw afdrukplan zonder investeringen

Met uw eisen en wensen én huidige situatie goed in kaart maakt Motion@Work, samen met u, een nieuw besparend voorstel. Met de juiste functionaliteiten, apparatuur, software en een verbeterde aanpak van uw bestaande werkprocessen.

Uw voordelen:

 • Eén leverancier, één aanspreekpunt;
 • Inzicht en controle op al uw afdrukkosten;
 • Eén lage prijs per afdruk voor het gehele machinepark;
 • Een efficiënte, flexibele en inzichtelijke documentenstroom;
 • Geen aanschaf, investeringen, afschrijvingen en kosten voor beheer;
 • 30% besparing op uw afdrukkosten en een verhoging van de efficiency.


U wilt toch ook 30% besparen voor uw organisatie?

10 redenen om te kiezen

Waarin wij ons graag onderscheiden:

1Uw eisen en wensen: Staan voor ons centraal en vormen de basis voor ons advies bij de aanschaf van nieuwe apparatuur en ter verbetering documentenstroom.

2Persoonlijk contact: Wij helpen u niet alleen bij het vinden van de juiste apparatuur of weboplossing, wij begeleiden u tijdens het hele traject. Dus zelfs nadat de installatie of implementatie blijven wij graag met u in contact. Wij kijken dan o.a. naar uw afdrukvolumes en veranderende wensen ten aanzien van de oplossing.

3Beste prijs garantie: Heeft u, ondanks onze scherpe prijzen, toch een lagere aanbieding ontvangen voor een vergelijkbare situatie? Stuur ons de offerte en wij bieden u een extra korting aan tot 5% op uw laagste prijs. Hierdoor heeft u altijd de beste prijs!

4Tevredenheidsgarantie: U krijgt nieuwe apparatuur de eerste week op proef. Hiermee bent u altijd verzekerd van de juiste apparatuur op de juiste plaats en de juiste oplossingen die wij u bieden.

5Kwaliteitsgarantie: Onze apparatuur biedt u altijd een hoge (afdruk)kwaliteit en onze websites en shops een professionele uitstraling. Sterker nog u krijgt van ons de garantie dat uw apparatuur altijd naar behoren zal werken en dat uw website optimaal door u zelf kan worden onderhouden.

6Flexibele overeenkomst: Wij groeien in omvang graag met u mee daarom kunt u, bij een overeenkomst, altijd extra apparatuur toevoegen of wijzigen. Bij afdrukapparatuur kunt u ook tussentijds het afdrukvolume aanpassen aan uw reële gebruik. Hierdoor betaalt u nooit teveel. Bij meerdere machines spreken wij met u één lage afdrukprijs af. U profiteert dan altijd van de laagste afdrukprijs.

7Uw apparatuur of website in onderhoud: Heeft u onverhoopt een keer een probleem? Dan wordt het snel voor u opgelost! Met het all-in systeem komt u nooit voor incidentele (hoge) kosten te staan en u bent direct verzekerd van een snelle service responsetijd.

8Alles is inbegrepen: Bij bespaar20procent is alles inbegrepen: de apparatuur, de levering, de installatie, de verbruiksmaterialen zoals toner, drum en onderdelen, de service en reparatie en het gebruik van de helpdesk.

9Één aanspreekpunt: U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen. Dit betekent dat u direct de juiste persoon kunt bellen of mailen. Verder kunt u veel tijd en geld besparen op het inkoopproces van verbruiksmaterialen als toners, drums e.d.

10De nieuwste technologiën: U haalt altijd de nieuwste technologie in huis. Of het nu gaat om een MFP met een perfecte afdrukkwaliteit of een webshop met een overweldigende uitstraling. Bovendien is de nieuwste apparatuur bijvoorbeeld uitgerust met een mogelijkheden als:

· Scannen, kopiëren en afdrukken in KLEUR

· Scan to E-mail

· Scan-to-file

· Faxen vanaf de PC met fax-to-email

· Diverse software toepassingen als DeskTopBinder

· Printservices voor automatische tonerbestelling en automatische storingsmeldingen

Volg ons op Twitter