Een nieuwe website van WebMorfose?

image

Bent u ook toe aan een nieuwe website voor meer online succes en dus meer omzet?

Een website maken? Da's ons vak. Maar beheren kunt u zelf!

Een website maken, daar heeft u waarschijnlijk niet voor gestudeerd. Gelukkig kunt u een website prima laten maken. Bijvoorbeeld door ons. Maar uw website beheren, dat kunt u zelf. Want als wij een website maken, krijgt u er van ons zoekmachinevriendelijke CMS bij. Qua webdesign biedt WebMorfose verschillende oplossingen en uw website kan altijd worden uitgebreid met extra functies. En de kosten? Er is een oplossing voor ieder budget! 


De basis: een zeer compleet CMS (Content Management Systeem)

De standaard functies in ons CMS voor het beheer van uw site maken dat u echt 100% baas op uw eigen website bent en nooit meer afhankelijk van derden voor het beheer van inhoud. Honderden organisaties hebben hun website laten maken door WebMorfose en weten daarvan mee te spreken.


Een zoekmachinevriendelijke website

Een CMS kan een site maken of breken als het gaat om succes in de zoekmachines. Ons CMS zorgt voor een zoekmachinevriendelijke website en verhoogt uw kansen op een betere positie in Google. Aan alle belangrijke criteria voor zoekmachine-gericht content beheer is voldaan.

 

 

Webdesign: de keuze is aan u

Wilt u ons een nieuw webdesign voor uw website laten maken? Of een omzetting van het webdesign van uw bestaande website laten maken? Of levert u zelf een webdesign aan? Het kan allemaal. We hebben zelfs webdesigns 'van de plank' die wij of u zelf makkelijk naar uw stijl kunnen aanpassen.


 

Uitbreiding met extra functies

WebMorfose CMS kan flexibel worden uitgebreid met extra functies door middel van kostenefficiënte standaard modules. Onze standaard modules gaan een stapje verder en ook maatwerk op basis van uw specificaties is mogelijk.


Wat kost uw nieuwe website?

Over kosten doen we bij WebMorfose niet geheimzinnig en vindt u op onze website alle informatie. Sterker nog: u kunt op onze website direct offerte voor uw situatie opvragen. Het mooie is dat u tegen lage kosten kunt instappen: uitbreiden kan altijd nog.

 

 


7 redenen om te kiezen voor WebMorfose

1. Uw website wordt standaard voorzien van het zoekmachine-vriendelijke CMS van Joomla;

2. U kunt zelf uw eigen website beheren;

3. U krijgt van ons een compacte training inclusief zoekmachine-tips;

4. U kunt kiezen uit professionele ontwerpen voor uw nieuwe website;

5. Er zijn verschillende zeer betaalbare instapoplossingen, makkelijk en tegen lage kosten te upgraden;

6. Maatwerkfuncties kunnen snel worden geinstalleerd en ontwikkeld;

7. De betrouwbaarheid en service van een solide bedrijf met ruim 20 jaar ervaring.

Volg ons op Twitter