Unimessage P3 faxen e-mail en documentbeheer

image

Unimessage, totale controle over uw fax verkeer, e-mail en documenten.

Unimessage P3 is het nieuwe totaalsysteem van Wordcraft International. Met P3 krijgt u totale controle over uw faxverkeer, uw e-mails en al uw documenten!

Unimessage is de opvolger van het succesvolle Unimessage Pro en werkt volledig in uw browser, waardoor het installeren van software bij de gebruiker niet meer nodig is!

Unimessage wordt al door duizenden bedrijven ingezet voor het structuren van het fax-, e-mailverkeer en documentenstroom. 

Op onze website leest u alles over P3, de voordelen voor uw organisatie, de mogelijkheden en nog veel meer.....

Verbeter uw efficiency

UniMessage helpt u sneller te werken mede doordat het volledig in de achtergrond haar taken uitvoert. U kunt het programma instellen dat het verstuurt, ontvangt en automatisch berichten doorstuurt aan uw collega's en andere bestemmingen terwijl u normaal verder werkt in andere programma's. U kunt er zelfs voor kiezen om, terwijl u in andere programma's aan het werk bent, via zichtbare waarschuwingen op de hoogte te worden gehouden van de voortgang.

Profiteer maximaal van uw netwerk

Nooit meer wachten bij uw faxmachine - gebruik uw netwerk om uw berichten automatisch te verdelen naar de werkplekken €“ en automatisch een kopie te sturen naar uw collega's.

Haal alles uit uw apparaat door deze te koppelen aan uw netwerk. Sluit tot 30 multifunctionele apparaten, modems en terminal adapters tot meer dan 500 gebruikers.

Krijg totale controle over uw communicatie

Bepaal zelf de snelheid van uw communicatie€¦€¦be«indig het automatisch nummer herhalen van urgente berichten door te klikken op de €start nu€ functie€¦€¦verzend uw berichten op het gewenste tijdstip en maak gebruik van de goedkopere telefoontarieven€¦€¦werk offline met uw notebook om onnodige kosten te besparen€¦€¦kies een standaard voorblad voor uw berichten of maak uw eigen gepersonaliseerde voorblad.

Aanpasbaar aan uw wensen

Pas de functionaliteit in UniMessage zo aan dat uw de beste oplossing kunt creeren voor uw specifieke behoeftes. Profiteer van UniMessagePro's multitaal mogelijkheden en gebruik de verschillende taalversies door elkaar heen op uw netwerk.


Altijd €up to date€

U kunt via een directe koppeling met de UniMessage Pro website altijd beschikken over de nieuwste versie van de software.

Beveiliging

Unimessage Pro biedt drie niveau's met wachtwoord beveiligde bescherming. Managers hebben volledige toegang tot Unimessage Pro, supervisors hebben beperkte toegang, en gebruikers kunnen uitsluitend hun persoonlijke berichten zien en afhandelen.

Met verzendrestricties kunt u bepaalde personen beperken om extern te communiceren. Hierdoor kunt u zelfs een systeem opzetten voor een interne autorisatie van berichten.
 

Contactpersonen beheer

In UniMessage zijn meerdere adresboeken beschikbaar, zowel een voor gezamenlijk gebruik op het netwerk als een persoonlijk adresboek per gebruiker. Per contactpersoon is het mogelijk notities op te slaan in de verschillende adresboeken.

Maak verzend- c.q. mailinglijsten van een mix van E-mail, fax en internetfaxadressen om eenvoudig en snel berichten rond te sturen. Verstuur de mailing op het gewenste tijdstip, zoals in de goedkope tarieven of op de rustige momenten.

Importeer adres- en telefoongegevens vanuit andere programma's om tijd te besparen. Het overtypen van gegevens is dus niet nodig. Een LDAP koppeling behoort zeker tot de mogelijkheden. Exporteer de gegevens naar andere programma's indien gewenst.


Gebruikersvriendelijk

Het versturen van een bericht is net zo eenvoudig als het printen van een document. Bij UniMessage worden standaard macro's meegeleverd waarmee u, met n druk op de knop, berichten kunt versturen. U heeft niet eens een tekstverwerkingsprogramma nodig om een fax te maken. U kunt gebruik maken van UniPad, de ingebouwde tekstverwerker van UniMessage.

Geeft uw adressering in uw documenten aan door middel van de UniMessage ingesloten commando's. UniMessage zal deze gegevens zelf interpreteren en gebruiken om het bericht, zonder tussenkomst van een gebruiker, te verzenden. Het verzenden van berichten zal hierdoor nog sneller gaan.

Het is mogelijk meerdere grafische resoluties te gebruiken in n bericht, hierdoor hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat een bericht via verschillende bronnen kan worden samengesteld.

Via het Web heeft u direct toegang tot product updates en technische ondersteuning. In de €Wordcraft Knowledge Base€ vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen van gebruikers. Hierdoor bespaart u wederom veel tijd om te bellen met supportlijnen.

Krachtig postsysteem functionaliteiten

Meerdere E-mail accounts
Ondersteunt MAPI compliant E-mail systemen
SMTP en POP3
Bestandstoevoegingen (UUENCODE, MIME, BINHEX)
Kleuren viewer met ondersteuning voor grijswaarden
Ondersteuning voor alle afbeeldingsresoluties
Verzend berichten direct vanuit de viewer
TWAIN scan ondersteuning
Scannen vanuit niet-TWAIN apparaten
Gebruik uw faxmachine als printer
Gebruik OCR direct vanuit de viewer om faxen of gescande documenten om te zetten naar bewerkbare
Meerdere talen ondersteuning bij de OCR
Ge-OCR'de tekst kan automatisch worden gevuld met het originele document.
Alle ITU fax resoluties worden ondersteund
Alle ITU fax snelheden worden ondersteund tot 33.6kbs met automatische terugval indien nodig
Alle ITU compressie technieken worden ondersteund
ITU fout correctiemodus
ITU Internet fax (verzenden en ontvangen, simpele modus)
ITU binaire bestandsverzending en class 2 binaire bestandsverzending

Besturings systemen

MS Windows 2000
MS Windows server 2000/2003/2007/2008/2012
MS Windows 95/98/XP/Vista/Windows 7/8
Novell Netware 3.1x & 4.x>
Alle andere toonaangevende netwerkbesturingssystemen


Communicatie apparatuur

Een uitgebreide lijst van multifunctionele faxmachines (MFP€™s)
De meeste EIA Class 1, Class 2/2.0 faxmodems
Datamodems
De meeste TWAIN compatibel scanners
Alle Windows compatibele printers
Multifunctionele apparatuur van verschillende merken als Ricoh, Kyocera Mita, Oki, Brother, Minolta etc
Meerdere gecombineerde apparaten zijn mogelijk in een netwerk

Volg ons op Twitter