demo image

Een website bouwen, een vak apart...

Creativiteit, opvallend design en nuttige functionaliteiten

 

Of u nu een nieuwe website nodig heeft, een bestaande website wilt veranderen, behoefte heeft aan een slimme (maatwerk) software oplossing voor uw bedrijfsproces, of simpelweg hulp nodig heeft bij het uitwerken van een idee. Wij bieden u professioneel webdesign en slimme oplossingen.

Uw bedrijf, uw wensen, visie en uw vragen staan centraal in het gehele traject van begin tot eind. Wij beginnen met het werk dan ook bij u!


Als u een website voor uw bedrijf nodig heeft, dan kunt u kiezen uit duizenden aanbieders! Dat komt omdat tegenwoordig iedereen met een computer in principe een website zou kunnen bouwen. Het maken van een website is ook niet zo moeilijk...

Met een standaard pakket software van enkele tientjes kun je al plaatjes, tekst en links toevoegen en de site is gebouwd. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die zou kunnen doen voor een vriendenprijsje. Veel bedrijven hebben dan ook hun website laten maken door een bekende of familielid. Prima en vooral ook goedkoop geregeld zou je zeggen? Toch is dit laatste een aparte ontwikkeling... Want zou u uw kantoor laten schilderen door iemand die wel eens een schutting heeft geverfd? Laat u uw boekhouding doen door iemand die rekenen op school heeft gehad? Of toch liever door iemand waarvan u weet dat hij of zij zijn vak verstaat? Het gaat tenslotte wel om uw bedrijf...

Professionele websites

Het grote verschil tussen een standaard en een professionele website zit vooral in de kwaliteit en specialistische kennis die wel degelijk benodigd is voor het ontwikkelen van een goede website. Een professionele website omvat een aantal belangrijke sleutel elementen die uiteindelijk het verschil maken tussen het wel of niet binnenhalen van die klant. Voor veel mensen lijkt het er op dat een website niets anders is als een verzameling van plaatjes, tekst en links, maar in de praktijk komt er veel meer bij kijken. Zo spelen bijvoorbeeld de indeling van de pagina, de samenhang van kleuren en gebruikte foto's en het toepassen van de juiste tekst op de juiste plaats in uw website wel degelijk een grote rol. Worden deze elementen niet, of verkeerd, toegepast dan heeft u de eerste slag ten opzichte van uw concurrent verloren... De eerste indruk.

En zeg nou zelf, als u 10 willekeurige websites opzoekt van aanbieders in uw eigen branche, dan ziet u toch het verschil tussen professioneel website en een standaard website? Welke aanbieder wekt dan bij u het meeste vertrouwen? Uit onderzoek blijkt dat internetgebruikers een zeer ongeduldige doelgroep is. Benut uw kans om online nieuwe klanten te werven. U heeft maar één kans om dat te doen.

Volg ons op Twitter