Develop lanceert ineo zwart-wit office serie

Develop ineo 363Develop lanceert een nieuwe serie ineo zwart-wit multifunctionals: 223 - 283 - 363 - 423 met extra functionaliteiten die afkomstig zijn van de Develop's ineo+ kleurensystemen, zoals o.a. de kleurenscanner.

 

 

Develop ineo 363Hoewel kleur in toenemende mate de wereld verovert, wordt het merendeel van de kantoordocumenten, zoals handouts, e-mails en faxen, nog steeds in zwart-wit afgedrukt! Voor dit dagelijkse printwerk willen veel bedrijven wel graag af van de hogere kosten van kleurensystemen, maar niet van de specifieke functies zoals een kleurenscanner. De nieuwe ineo serie zwart-wit multifunctionals spelen hier volledig op in, oftewel:

 

De kostenefficiency van zwart-wit gecombineerd met de kracht van kleurensystemen

BEKIJK HIER DE ONLINE PRESENTATIE

Deze nieuwe ineo serie combineert het beste van twee werelden: de kostenbesparing en efficiency van zwart-wit systemen met de extra functies die normaal alleen op kleurensystemen te vinden zijn.

Van de ineo 223, met een afdruksnelheid van 22 pagina's per minuut, tot en met de ineo 423, met 42 pagina's per minuut, levert de nieuwe office serie van Develop overtuigende kwaliteit, betrouwbare afwerkmogelijkheden, een kleurenscanfunctie en dezelfde print- en kopieerkwaliteit als de ineo+ kleurensystemen, zij het dan in zwart-wit. Worden de ineo en ineo+ gecombineerd in hetzelfde netwerk, dan voelen gebruikers zich dankzij de uniforme bediening snel thuis op beide systemen, terwijl netwerkbeheerders het gemak ervaren van het gestandaardiseerde beheer en netwerkmanagement.

Ongekende kwaliteit

Output kwaliteit is essentieel in de moderne kantooromgeving. De nieuwe ineo systemen stellen in dit opzicht niet zeker teleur. De ineo HD toner met ultrafijne deeltjes produceert prints en kopieën met een zachte grijswaardengradatie en uiterst dunne lijnen voor scherpe teksten in zelfs de kleinste lettertypen. Zelfs nuances die traditioneel lastig zijn bij zwart-wit printers, zoals zachte tinten in kleurendocumenten, worden zeer nauwkeurig gereproduceerd. De kleurenscantechnologie, die afkomstig is van Develop's kleurensystemen, draagt bij aan de superieure print- en kopieerkwaliteit. Waardoor zelfs kopieën van kopieën uitstekend leesbaar blijven en pasteltinten in kleurendocumenten betrouwbaar vertaald worden naar zwart-wit.

Kleurenscans

De kleurenscanner in deze serie zwart-wit kantoorsystemen levert een snelheid van 70 scans per minuut en is daarmee snel genoeg voor elk soort kantooromgeving. Handig om bijvoorbeeld het origineel in kleur te archiveren, zodat het later nog eens met een kleurensysteem afgedrukt kan worden. Voor verzending biedt de ineo serie de mogelijkheid van scan to e-mail, scan to FTP, scan to SMB en scan naar gebruikersbox (de persoonsgebonden extra opslagruimte in het ineo systeem ). Bij scan to e-mail is het mogelijk om meerdere scans in één mail te verzenden.

Gemak

Ook qua gebruiksgemak doen de nieuwe ineo zwart-wit systemen niet onder voor de kleurensystemen. Een kleurendisplay voorziet in eenvoudige navigatie, terwijl veelgebruikte functies makkelijk kunnen worden geprogrammeerd, wat de gebruiker tijd bespaart en gemak biedt. Dankzij de beschikbaarheid van persoonlijke schijfruimte in de systemen, kunnen gebruikers hun (vertrouwelijke) documenten veilig opslaan in hun eigen box. Ruime afwerkmogelijkheden, zoals nieten of perforeren van documenten tot 50 pagina's en zelfs een uitbreiding voor het samenstellen van complete, professionele boekwerkjes, completeren de systemen.

Economisch en ecologisch

De nieuwe ineo zwart-wit systemen zijn bovendien economischer en milieuvriendelijker dan oudere office systemen. Dit is van belang voor bedrijven die niet alleen op de hoogte van de aanschafprijs letten, maar tevens oog hebben voor lage Total Cost of Ownership. De ineo systemen springen er gunstig uit, dankzij langdurige betrouwbaarheid en gunstige paginaprijzen. Diverse functies van de systemen helpen de kosten te drukken, zoals het aanmaken van kostenplaatsen, gebruikersauthenticatie en -quota. Bovendien helpt het lage energieverbruik, dat veel lager is dan dat van oudere systemen, zowel de kosten als de CO2-, uitstoot te verlagen. Daarnaast vormen de Energy Star en Der Blaue Engel kwalificaties het bewijs voor het minder milieubelastend functioneren van de systemen.

 

Volg ons op Twitter